Historien om oss

Tandläkarna Filip Glasenik och Martin Jarvin möttes för första gången 2007. Kollegorna blev vänner under sin tjänstgöring som tandläkare inom Folktandvården Stockholm. Båda trivdes bra och utvecklades snabbt med kurser inom bl.a ledarskap och laserbehandling. Martin och Filip drivs av en stark önskan om att hela tiden utvecklas och bli bättre.

Med tiden uppkom ideer om rutiner för att erbjuda bättre service samt korta väntetiderna för bättre vårdresultat. Efter en tid insåg vännerna att en egen mottagning var det enda sättet för dem att kunna genomföra sin vision om att leverera bästa möjliga vård samtidigt som patienten får optimal service. En kombination av odontologisk kunskap och människokärlek i ständig utveckling.

Efter att ha blivit kontaktade om övertagandet av tandläkarmottagningen på Sveavägen 82 som funnits sedan 1930-talet har mycket hänt. Mottagningen döptes om till Innerstadstandläkarna (ISTL), sterilen moderniserades med de bästa maskiner som finns på marknaden, man byggde ett nätverk med några av Sveriges bästa specialister och tandtekniker från Ystad till Umeå. Miljön är viktigt för ISTL och därför har en amalgamsanering av hela kliniken utförts. Tandtekniska produkter är alltid made in Sweden. Tandimplantaten är marknadens mest testade och tillverkas i Schweiz samt slutkontrolleras för hand innan dom skickas till Sverige.

Ledstjärnan och målet är inget mindre än att bli bäst i världen. För att nå dit krävs engagemang, människokärlek och ständig utveckling, ingen vet mindre än den som vet allt.

Martin Jarvin & Filip Glasenik