Estetisk tandvård | ISTL Innerstadstandläkarna | Innerstadstandläkarna

Estetisk tandvård

Tandblekning

Med tiden kan dina tänder bli missfärgade pga färgämnen från mat och dryck. För att du skall få tillbaka ditt vita leende erbjuder vi tandblekning med marknadsledande Opalescence. Vi utför tandblekningar med laboratorieframställda individuellt utformade blekskenor. Detta är den metod som har dokumenterat bäst effekt och minst risker. Tandblekning fungerar som en kemtvätt av dina tänder, ingen ny vit färg tillförs utan dina tänder rengörs från missfärgningar och ger dig med ett vitare ljusare leende – du är välkommen att ringa oss för mer information.

Fasader och kronor

Ibland behövs mer avancerade behandlingar med fasader eller kronor för att få ett estetiskt bra resultat på tänder som är skadade av ex medfödda defekter, stora fyllningar, eller olycksfall. Vi använder välbeprövade helkeramiska material – du slipper mörka sorgkanter invid tandköttet och metall som kan innehålla spår av nickel och krom.

Utbyte av amalgamfyllningar

Det mörka amalgamet borras bort och ersätts med vita kompositmaterial.

Snedställda tänder

Vi kan erbjuda estetisk korrigering av snedställda(tänder) med Invisalign. Detta är en sorts tandskena som bärs istället för tandställning. Skenan som framställs genom 3d printing är väldigt diskret och flyttar långsamt dina tänder så att din tandbåge blir som du vill ha den.